Bemanning i Mark

Bemanning i Mark

När du är i behov av bemanning inom logistik och transport i och omkring Sjuhäradsbygden ska du vända dig till oss på Nordlog. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig kompetenta och serviceinriktade chaufförer. Chaufförerna finns tillgängliga för dig när du behöver extra hjälp med transporter av olika slag. Vi har lång erfarenhet inom branschen och har god kännedom om allt som har med transport och logistik att göra. Våra duktiga och erfarna chaufförer utför alla transportuppdrag säkert och pålitligt. Du kan alltid känna dig trygg när du anlitar oss.

Transport på dina villkor

På Nordlog sätter vi kompetens, proffsighet och service främst. Detta innebär att vi anpassar oss efter dina behov och villkor, och strävar efter att stödja dig på bästa sätt i din verksamhet. Vi tar oss an många olika typer av körningar och transporter, som till exempel bud och expressleveranser, fjärr- och distributionstransporter, bemanning, flyttjänster för företag och privatpersoner, grus- och schakttransporter samt maskinförflyttningar. Vi kan stödja din verksamhet med personal vid sjukskrivningar med kort varsel, inbokade semestrar eller avbytarpass. Eller när man helt enkelt räknat hem en ny körning men inte har tillräckligt med personal. Inga uppdrag är för små eller för stora för oss, vi tar oss an alla sträckor och omfattningar!

KONTAKTA OSS

Enkelhet och tillgänglighet

Det är enkelt att boka transportbemanning hos oss. Om du är intresserad av att boka en körning kan du helt enkelt skicka en ansökan. Ange information om ditt företag, utgångsort, typ av behörighet som krävs för jobbet, information om vilka datum som uppdraget börjar och slutar, samt ett schema eller information om de tider som chauffören behövs. Sedan kontaktar vi dig för att stämma av alla uppgifter och för att ge dig all information som du kan tänkas behöva. Hör av dig till oss idag, så hjälper vi dig gärna med dina transportbehov i Sjuhäradsbygden!

SKICKA EN TRANSPORTFÖRFRÅGAN IDAG!