Entreprenad i Mark

Entreprenad i Mark

På Nordlog kan vi det här med lastbilar och som fristående åkeri har vi möjligheten att anpassa oss till kundens behov. Vi erbjuder dig allt från Mercedes Aroc 2017 med Joab krok till diverse maskinflak och kärror. Vill du veta mer om våra tjänster? Häng med för att lära känna oss på Nordlog lite bättre!

Nordlog är en professionell verksamhet och entreprenad som månar om nöjda kunder oavsett vilken tjänst du anlitar oss för. Våra skickliga medarbetare har en betydande erfarenhet av lastbilsbranschen och du kan lita på professionella tjänster och ett gediget utfört jobb. Letar du efter en pålitlig partner och entreprenad är det med andra oss på Nordlog du ska kontakta.

Fordon med eller utan chaufför

På Nordlog gör vi det enkelt för dig som kund genom att erbjuda dig anpassade tjänster. Vi erbjuder dig möjligheten att hyra fordon för transport eller andra platsbestämda projekt. Låt dina behov och önskemål stå i centrum där du själv väljer att hyra fordon med eller utan chaufför. Vi har lösningar för båda alternativen och månar om att erbjuda dig ett flexibelt upplägg. Vi är ett fristående åker som inte tvingas förhålla oss till övriga lastbilscentraler.

KONTAKTA OSS

Maskin- och grusflak

Hos oss kan du hyra lastväxlare som Mercedes Aroc 2017, miljöklass Euro 6 med påbyggnad Joab krok. Vi tillhandahåller dessutom med anpassade maskinflak, grusflak samt kärra. Självklart modernt modernt utformade för att uppfylla marknadens krav och kundens behov. Perfekt för dig som behöver en smidig lösning för transport av diverse gods. Vi har grusflak för lastvikt på 15,5 ton samt även kärra med lastvikt upp till 17,1 ton. När det gäller Joab krok till Mercedes Aroc gäller den för upp till 24 ton.

SKICKA EN TRANSPORTFÖRFRÅGAN IDAG!