OM NORDLOG

Om oss

Välkommen till NordLog Skandinavien AB!

Vårt bolag ingår i koncernen RossingGruppen som består av en samling likasinnade företag. Vi arbetar med att skapa en modern helhetslösning för transportbranschen.

Historia

Vi startade upp NordLog under vårvintern 2012. Företaget var då ett distributionsåkeri baserat i Borås och var DHL:s underleverantör. Under 2017 breddade vi vårt serviceutbud med en budbilsverksamhet för att bli Nordens självklara transportval. NordLog fortsatte att utvecklas, under 2018 skapade vi en bemanningsservice som riktar sig till transportsektorn. Vi erbjuder serviceinriktade och kompetenta chaufförer som kompletterar åkerinäringen i Sjuhäradsbygden. År 2020 kom nästa steg i vår utveckling då vi köpte in en lastväxlare. NordLog har nu utvidgats till Västra Götalands entreprenadmarknad. Men vi vill växa ännu mer!

Vision

  • Vi vill att NordLog Skandinavien ska vara förstahandsvalet vid alla nationella och lokala transporter.
  • Vår bemanningsservice ska också bli ett självklart val för branschens åkerier. Vid godsförfrågningar strävar vi efter att ge ett pris och en lösning som fullständigt matchar kundens behov. Med våra goda kontakter som sträcker sig från norr till söder har vi en gedigen kunskap och insikt i transportbranschen.
  • I vårt team brinner vi för att lösa alla förfrågningar från våra kunder, inget får lämnas till slumpen. Tack vare detta kan vi hålla en mycket hög standard i den dagliga driften som sker vid NordLog.
  • Det allra viktigaste för oss är att våra kunder blir nöjda.

Transport

Vi utför expressbud där ingen transport är för stor eller för liten. Du får en fordonslösning helt efter dina behov. Du kan nå oss dygnet runt på telefon 033-7269200. Om det är distribution du söker kan du vända dig till oss som har stor erfarenhet på området. Det är fullt möjligt att ruttoptimera enligt dina önskemål så att du får en lösning som passar bra för dig. Vi erbjuder också fjärrtrafik, flyttar och kan lagerhålla ert gods på ett säkert sätt. Med våra kompetenta chaufförer får du bemanning som ersätter vid sjukskrivningar. Hyr vår lastväxlare med eller utan chaufför, inklusive grusflak, maskinflak och kärra.

SKICKA EN TRANSPORTFÖRFRÅGAN IDAG!