{keyword} i {city}

{keyword} i {city}

Oavsett om du har en liten eller stor transport som behöver komma fram med kort varsel är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi löser problemet dygnet runt till bra pris. Kontakta oss när som helst så att vi kan hjälpa dig med ditt expressbud eller din snabba transport.

Vi löser er distribution

Hela vårt företag bygger på en grund som startade med distribution. Det betyder att vi har stor erfarenhet inom området. Om du behöver hjälp med att distribuera något sätter vi samman en rutt tillsammans med dig för att din kedja ska bli så effektiv som det bara går. Vi har möjlighet att arbeta både inom städer, i flera län, över hela Sverige eller utomlands.

Fjärrtrafik

Har du ett paket, någon pall, ett femtiotal pallar eller fem hundra pallar med varor som behöver transporteras? Vi kör både långa och korta turer inom fjärrtrafik med små och stora fordon. Kontakta oss redan i dag så hjälper vi dig med att lösa alla de utmaningar du har inom transport.

KONTAKTA OSS

Boka din flytt hos oss

Att flytta kan vara jobbigt. Oavsett om det rör sig om en bohagsflytt, en kontorsflytt eller kanske bara flytt av ett piano kan vi hjälpa dig. Vi har stor erfarenhet av flyttning och vi har flera moderna hjälpmedel för att underlätta flytten för dig. Vi har både flyttlådor, pirror, lyftselar och trappkärror för att kunna utföra säkra, praktiska och snabba flyttar över både långa och korta sträckor.

Lager och terminal

Om du har gods som du vill lagra har vi möjlighet att ordna det på en säker terminal under både kort och lång tid. Vi löser dessutom transport till och från lagret om så önskas.

Transportnät

Vi erbjuder körningar i hela Norden, men sträckan vi trafikerar dagligen är mellan Borås, Göteborg, Jönköping och Halmstad.

SKICKA EN TRANSPORTFÖRFRÅGAN IDAG!